Judul Berjalan

TULISAN MOUSE BERJALAN

BERJALAN KEKANAN DAN KEKIRI

SELAMAT BERGABUNG DENGAN KANGTARJOSENDANGREJO..... AYO LATIHAN NGE BLOG BERSAMA-SAMA

Berjalan kekanan kekiri

KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI MINAL AIDZIN WAL FA IDZIN MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN

SOAL ULANGAN HARIAN BHS INGGRIS KELAS 4 SEMESTER 2


MATA PELAJARAN : BAHASA INGGRIS
ULANGAN HARIAN KE-1
 KELAS : 4 (EMPAT) SEMESTER 2
MATERI POKOK : POSSESIVE PRONOUN
 


Read this text carefully!
     Hi, I am Rudy. I have a friend. Her name is Rina. I am student. I am in the 4th class now. I am nine years old. This is my school uniform. A white shirt, red shorts, red cap, red tie, white socks and black shoes.
I. Answer the question!
   
   1. Who is Rudi's friend?
   2. What is Rudy?
   3. What class is he in?
   4. How old is he?
   5. What is the colour of his shoes and socks?
II. Choose the correct answer!
1. Are there boys and girls in the classroom?....
   A. yes, there is
   B. yes, that is
   C. yes, there are
   D. yes, this is
2. Are they student?....
   A. no, they are not
   B. no, they are
   C. yes, there ar
   D. yes, they are not
3. Is Rudi Rina's friend...?
   A. yes, he is
   B. yes,it is
   C. yes, she is
   D. yes, it is not
4. Rudi and rina: Mr. ahmad is....teacher.
   A. his
   B. our
   C. her
   D. my
5. The blackboard is ....the classroom.
   A. behind
   B. beside
   C. in front of
   D. to
6. ...boxes are there? there are three boxes.
   A. what
   B. how many
   C. how
   D. are there
7. I am a student. Tina and Kasim are...too.
   A. a teacher
   B. a students
   C. students
   D. a student
8. Sardi eat an apple. There are five ....on the table.
   A.apples
   B. apple
   C. an apple
   D. the apple
9. You buy....Now you have two umblellas.
   A. umbrellas
   B. umbrella
   C. an umbrella
   D. an umbrellas
10. There...motorcycle on the road.
   A. is
   B. am
   C. are
   D. the
11. one-four-seven-....
   A. nine
   B. eight
   C. eleven
   D. ten
12. five-ten-fifteen-...
   A. sixteen
   B.  twenty one
   C.  twenty
   D.  twenty five

13. Mr. Andi has a car. It is...car
   A. has
   B. her
   C. his
   D. our
14. Children have toys. There are...toys
   A. her
   B. my
   C. his
   D. our
15. Dini has flowers...are her flowers.
   A. it
   B. there
   C. her
   D. we


Kunci Jawaban Bagian I
1. rudi's friend is rina
2. he is a student
3. he is an fourth class
4. he is 9 years old
5. they are black and white
Kunci Jawaban bagian II
1. c
2. b
3. a
4. b
5. c
6. b
7. c
8. a
9. c
10.c
11.d
12.c
13.c
14.d
15.b